Зайдастай вандуйны шөл
Орц:
- Вандуй: 1 аяга
- Төмс: 3 ш
- Лууван: 1 ш
- Сонгино: 1 ш
- Зайдас: 5 ш
- Бяслаг: 1 зүсэм
- Давс, халуун ногоо
- Ургамлын тос
Хийх арга: Вандуйгаа 2
цагийн турш усанд хийн дэвтээнэ. Дараа нь давстай буцалсан усанд 30
минутын турш чанаж, дээрээс нь төмсөө хийнэ. Харин хэрчиж бэлдсэн
сонгино болон луувангаа ургамлын тосонд шарж, зайдсаа нэмж өгнө. Хуурсан
ногоо болон зайдас дээрээ шөлөө хийж, бяслагаа хайлтал нь буцалгах
ёстой. Ингээд л таны шөл хэдхэн хормын дотор бэлэн болох нь ээ.
No comments:
Post a Comment